Heksenpuntmuts

Heksenpuntmuts boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Heksenpuntmuts.

  • 1 dag : € 6,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565
Bij de Partyspecialist hebben we een ruime selectie aan Halloween kostuums en accessoires, waaronder de iconische heksen hoed. Deze heksenpuntmuts is perfect voor iedereen die zich wil verkleden als een echte heks tijdens Halloween of een ander feest.

Als je ook een enge lach hebt is met deze Heksenmuts je kostuum compleet

De heksenmuts is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een zwarte band met een gesp voor een extra mysterieuze uitstraling. Als je de voorkeur geeft aan een simpelere look, hebben we ook de heksen hoed zonder gesp beschikbaar. Met onze heksen hoeden zul je zeker opvallen op elk feestje!

Leuke heksenpuntmuts voor de echte heks!

Leuke heksenpuntsmuts voor als u verkleed gaat als heks. De heksenmuts is voorzien van een zwarte band met een gesp.
Ook de heksen hoed zonder gesp verkrijgbaar.
 
Maat: onezise.

Klik hier voor de heksen jurk.

Inhuren of een optie plaatsen voor Heksenpuntmuts?

Voor meer informatie over Heksenpuntmuts kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Heksenpuntmuts

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Hoeden om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 5647 mensen

Specificaties van Heksenpuntmuts

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Heksenpuntmuts

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Heksenpuntmuts kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.