Chinese Hoed

Chinese Hoed boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Chinese Hoed.

  • 1 dag : € 6,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565
Wil jij jouw Chinese kostuum helemaal compleet maken? Huur dan deze traditionele Chinese hoed bij de Partyspecialist! Deze hoed is perfect om jouw outfit helemaal af te maken.

Traditionele Chinese hoed huur je bij de Partyspecialist!

Onze Chinese hoed heeft een mooie gele kleur. Het is bedrukt met een Chinees teken dat extra authenticiteit toevoegt aan jouw outfit. Of je nu naar een themafeest gaat, carnaval viert of gewoon een leuke fotoshoot wilt hebben, deze Chinese hoed is een geweldige aanvulling op jouw kostuum.

Maak je kostuum helemaal af

Kortom, huur deze Chinese hoed bij ons en maak jouw Chinese kostuum helemaal af. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en het reserveren van jouw hoed!

Bekijk hier ook het Chinese kostuum

Inhuren of een optie plaatsen voor Chinese Hoed?

Voor meer informatie over Chinese Hoed kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Chinese Hoed

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Hoeden om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 6107 mensen

Specificaties van Chinese Hoed

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Chinese Hoed

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Chinese Hoed kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.