Bolhoed Glitter

Bolhoed Glitter boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Bolhoed Glitter.

  • 1 dag : € 7,50 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

De zilveren glitter bolhoed is een opvallende en feestelijke hoed die geschikt is voor verschillende gelegenheden. Of je nu een chique gala, een bruisend feest of een ander evenement bijwoont, met deze hoed maak je zeker een indruk.

Glitter bolhoed, voor een stylevol feest!

De zilveren glitter bolhoed heeft een uniek en opvallend design. De zilveren kleur en glitters zorgen voor een feestelijke uitstraling en maken de hoed een echte eyecatcher. Bovendien heeft de hoed een comfortabele pasvorm en is hij geschikt voor zowel dames als heren.

 
Maat: onesize.
 
Klik hier voor de disco kostuums

Inhuren of een optie plaatsen voor Bolhoed Glitter?

Voor meer informatie over Bolhoed Glitter kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Bolhoed Glitter

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Hoeden om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 5120 mensen

Specificaties van Bolhoed Glitter

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Bolhoed Glitter

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Bolhoed Glitter kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.