Boerinnen Kapje

Boerinnen Kapje boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Boerinnen Kapje.

  • 1 dag : € 7,50 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Bij de Partyspecialist hebben we het perfecte accessoire voor jouw boerinnen outfit: het boerinnen kapje! Met dit Oud-Hollandse kapje maak je jouw kostuum helemaal af. Het boerinnen kapje is gemaakt van wit katoen en heeft een mooie afwerking met kant.

Lekker Oud-Hollands met dit boerinnen kapje.

Of je nu verkleed gaat voor een themafeestje of voor een theaterstuk, het boerinnen kapje is een leuke toevoeging aan je outfit. En het leuke is, het is niet alleen geschikt voor vrouwen, ook mannen kunnen het boerinnen kapje dragen voor een grappig effect.

 
Maat: onesize.

Klik hier voor het Oud Hollands Dames kostuum.

Inhuren of een optie plaatsen voor Boerinnen Kapje?

Voor meer informatie over Boerinnen Kapje kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Boerinnen Kapje

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Hoeden om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 6161 mensen

Specificaties van Boerinnen Kapje

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Boerinnen Kapje

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Boerinnen Kapje kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.