Alpino Baret

Alpino Baret boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Alpino Baret.

  • 1 dag : € 6,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Deze Franse baret van de Partyspecialist is een stijlvolle en iconische toevoeging aan jouw outfit voor elk Frans themafeest, carnaval of een ander evenement. De Alpino baret heeft een klassiek ontwerp en is gemaakt van hoogwaardig materiaal om jouw look compleet te maken.

Perfect voor themafeesten

Deze Franse baret is verkrijgbaar in onesize, zodat hij op elke hoofdmaat past. De baret is perfect voor een verkleedfeestje, maar kan ook gebruikt worden als accessoire voor een artistiek thema of om jouw alledaagse outfit net dat beetje extra flair te geven.

Kom in de Franse sferen met deze Alpino Baret.

Maat: onesize.

Inhuren of een optie plaatsen voor Alpino Baret?

Voor meer informatie over Alpino Baret kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Alpino Baret

Deze act is bekeken door 5581 mensen

Specificaties van Alpino Baret

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Alpino Baret

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Alpino Baret kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.