Alpino Baret

Alpino Baret boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Alpino Baret.

  • 1 dag : € 6,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Verrijk je uitstraling met de tijdloze elegantie van de Franse baret van de Partyspecialist. Deze iconische accessoire voegt een vleugje stijl toe aan elke outfit, of je nu een Frans themafeest, carnaval of ander speciaal evenement bijwoont. De Alpino baret, met zijn klassieke ontwerp, is vervaardigd van hoogwaardig materiaal om jouw look een verfijnde touch te geven.

Perfect voor themafeesten

Deze Franse baret is een veelzijdige keuze die jouw persoonlijke stijl aanvult. Dankzij het onesize ontwerp past hij perfect op elke hoofdmaat, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de pasvorm. Het is niet alleen een onmisbare aanvulling op een verkleedfeest, maar kan ook dienen als accessoire voor een artistiek thema, of om jouw dagelijkse outfit net dat beetje extra allure te geven.

De Alpino baret van de Partyspecialist neemt je mee naar de betoverende sfeer van Frankrijk, waar stijl en flair hand in hand gaan. Of je nu op zoek bent naar een finishing touch voor je kostuum of gewoon een vleugje Franse charme wilt toevoegen aan je look, deze baret biedt de perfecte oplossing.

Kom in de Franse sferen met deze Alpino Baret.

Ontdek de charme van de Franse Alpino baret en laat jezelf onderdompelen in de elegante sfeer van Frankrijk. Ongeacht het evenement, deze tijdloze baret zal je look naar een hoger niveau tillen. Maak een statement met stijl en zet de toon met deze prachtige baret.

Deze Franse baret is verkrijgbaar in onesize, zodat hij op elke hoofdmaat past. De baret is perfect voor een verkleedfeestje, maar kan ook gebruikt worden als accessoire voor een artistiek thema of om jouw alledaagse outfit net dat beetje extra flair te geven.

Maat: onesize.

Inhuren of een optie plaatsen voor Alpino Baret?

Voor meer informatie over Alpino Baret kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Alpino Baret

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Hoeden om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 5755 mensen

Specificaties van Alpino Baret

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Alpino Baret

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Alpino Baret kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.