Luxe Chinees Vrouwen Kostuum

Luxe Chinees Vrouwen Kostuum boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Luxe Chinees Vrouwen Kostuum.

  • 1 dag : € 35,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Bij de Partyspecialist kun je terecht voor het huren van prachtige Chinese kostuums voor vrouwen. Als je een Oost-Aziatisch themafeest of een andere gelegenheid met een Chinese twist hebt, is dit luxe Chinees vrouwen kostuum de perfecte keuze. Het kostuum bestaat uit een elegante Chinese jurk en een bijpassende ceintuur met strik om je taille te accentueren.

Dit Chinese kostuum maakt je Oost-Azische feest compleet!

De Chinese jurk is een prachtig kledingstuk dat de vrouwelijke vormen prachtig accentueert. Het is een lange jurk met mooie details zoals de traditionele Chinese kraag en de sluitingen met knoopjes aan de zijkant. De mouwen zijn wijd uitlopend en geven de jurk een mooie elegante uitstraling. De jurk is gemaakt van hoogwaardige stoffen en heeft een zijdezachte textuur.

Luxe Chinees vrouwen kostuum (alleen te huur in het rood). 

De bijpassende ceintuur is voorzien van een strik aan de achterkant, waardoor het geheel nog meer elegantie uitstraalt. Het kostuum is perfect voor themafeesten, carnaval of andere verkleedpartijen. Het zal zeker indruk maken op iedereen die je tegenkomt. Bij de Partyspecialist kun je dit prachtige Chinese vrouwen kostuum huren en de show stelen op jouw feest!

Het Luxe Chinees vrouwen kostuum bestaat uit:
  • Een Chinese jurk
  • Een ceintuur met strik
Om uw luxe chinese kostuum helemaal compleet te maken kunt u hier ook een pruik bij huren.
Klik hier om de pruik te bekijken.


 

Inhuren of een optie plaatsen voor Luxe Chinees Vrouwen Kostuum?

Voor meer informatie over Luxe Chinees Vrouwen Kostuum kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Luxe Chinees Vrouwen Kostuum

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Landen kostuum om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 5944 mensen

Specificaties van Luxe Chinees Vrouwen Kostuum

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Luxe Chinees Vrouwen Kostuum

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Luxe Chinees Vrouwen Kostuum kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.