Hawaï blouses

Hawaï blouses boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Hawaï blouses.

  • 1 dag : € 12,50 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

 

Met deze Hawaï blouses ben je helemaal klaar voor een tropisch feestje! De blouses zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, zodat er voor iedereen wel een geschikte variant te vinden is.

Kom feestelijk aan met een hawaii blouse

De Hawaï blouses zijn gemaakt van luchtig materiaal, wat ideaal is voor warme temperaturen. Ze hebben korte mouwen en een knoopsluiting aan de voorkant. Op de blouses zijn vaak typische Hawaïaanse patronen of bloemenprints te vinden, wat bijdraagt aan de feestelijke sfeer.

Altijd kleurrijk en altijd een gezellige uitstraling

Maak je outfit helemaal af met bijpassende accessoires, zoals een bloemenkrans of een strohoed. En natuurlijk mogen de Hawaï slingers niet ontbreken! Met deze feestelijke attributen ben je helemaal klaar om te dansen en feesten op een Hawaï themafeest.


Klik hier voor onze Hawaï slingers.

Inhuren of een optie plaatsen voor Hawaï blouses?

Voor meer informatie over Hawaï blouses kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Hawaï blouses

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Overige thema kostuums om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 7666 mensen

Specificaties van Hawaï blouses

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Hawaï blouses

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Hawaï blouses kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.