Bruidsarrangementen

Bruidsarrangementen boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Attractieverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Bruidsarrangementen.

  • Prijs op aanvraag
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Zelfs wij als Partyspecialist kunnen je bruiloft compleet maken.

Het bruidarrangement naar jullie wens!

Boeketten:
Een boeket voor de mooiste dag van uw leven is absoluut maatwerk. Tijdens een persoonlijke kennismaking praten we over jullie wensen die we vertalen naar een boeket dat geheel bij je past. Je kiest zelf een model, kleuren en bloemen, alles natuurlijk onder onze professionele supervisie.

Corsages:
Onlosmakelijk verbonden aan het huwelijk zijn de corsages. We kiezen vrijwel altijd voor bloemen die ook verwerkt zijn in het boeket. De bruidegom heeft over het algemeen een grotere/andere corsage dan de overige gasten!

Kies voor de traditionele speldjes of kies voor magneten die uw kostbare kleding niet zullen beschadigen.

Autodecoraties:
Het vervoermiddel tijdens jullie trouwdag kan ook wel een feestelijk tintje gebruiken. Of dit nu een oude 'Amerikaan', een moderne mercedes of een statige koets is.

Wij adviseren over de mogelijkheden en zijn uiteraard aanwezig bij het bevestigen van de bloemen.

Inhuren of een optie plaatsen voor Bruidsarrangementen?

Voor meer informatie over Bruidsarrangementen kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Bruidsarrangementen

Wil je Attractieverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Party Artikelen om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Boeking of een optie plaatsen voor Bruidsarrangementen

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Bruidsarrangementen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.