Mega Vier op een Rij

Mega Vier op een Rij boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Spelletjes. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Mega Vier op een Rij.

  • 1 dag : € 35,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Vier op een Rij is een tijdloos klassiek spel dat altijd voor uren speelplezier zorgt. Het spel is een combinatie van strategie en intelligentie en is geschikt voor twee of meer spelers. Bij de Partyspecialist hebben we nu een mega versie van Vier op een Rij te huur, waarmee je gegarandeerd de show steelt op open dagen, in de tuin of tijdens schoolfeesten.

Lukt het jou om Vier op een Rij te krijgen?

Dit spel is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Het is een ideaal spel om op een ontspannen manier een potje te spelen, maar het vergt ook de nodige strategie en inzicht om te winnen.

Spelregels: 

Bij vier op een rij gooi je om beurten een schijf in het speelbord om zo vier schijven van dezelfde kleur op een rij te krijgen.  De speler die dit als eerste lukt is de winnaar. Bij mega vier op een rij is het speelveld zo groot dat je het vier op een rij spel het beste op de grond zet.

De paarse en groene schijven worden per kleur bewaard aan de zijkanten van het Mega Vier op een Rij spel.

Het Mega Vier op een Rij spel is gemakkelijk uit elkaar te halen, waardoor je het makkelijk kunt vervoeren.

Specificaties Mega Vier op een Rij van Partyspecialist

  • Het Mega Vier op een Rij Spel
  • 21 paarse en 21 groene ringen
  • Afmetingen: 57 x 122 x 117 cm. (lxbxh)

Inhuren of een optie plaatsen voor Mega Vier op een Rij?

Voor meer informatie over Mega Vier op een Rij kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Mega Vier op een Rij

Wil je Spelletjes inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Mega Gezelschapsspellen om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 15284 mensen

Specificaties van Mega Vier op een Rij

  • Tijdsduur: 1 dag
  • Afmetingen: (lxbxh): 57 x 122 x 117 cm.
  • Vervoer: Personenauto

Boeking of een optie plaatsen voor Mega Vier op een Rij

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Mega Vier op een Rij kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.