Mega Jenga

Mega Jenga boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Spelletjes. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Mega Jenga.

  • 1 dag : € 15,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565
Ben jij bekend met het spel Jenga

Mega Jenga, huur deze grote uitdaging bij de Partyspecialist

Jenga wordt gespeeld met 60 houten blokken. Elk blok heeft dezelfde lengte breedteverhouding. De blokken  worden gestapeld in de vorm van een toren. Elke laag bestaat uit 3 blokken die plat naast elkaar liggen. En elke laag is loodrecht geplaatst op de vorige. Een Jengatoren bestaat dus uit 20 lagen. 

Spelregels:

De blokken  worden gestapeld in de vorm van een toren. Elke laag bestaat uit 3 blokken die plat naast elkaar liggen. Elke laag bestaat uit 3 blokken die plat naast elkaar liggen. En elke laag is loodrecht geplaatst op de vorige. Een Jengatoren bestaat dus uit 20 lagen. 
De speler die de toren gebouwd heeft mag beginnen met het spel.
De speler neemt een blok uit een willekeurige laag onder de bovenste drie lagen en legt het blok bovenop de toren. Je mag hierbij maar 1 hand gebruiken. De toren mag je ook maar met 1 hand aanraken. Hierna is de volgende speler aan de beurt. 
 
Of in wedstrijdvorm:
De speler die de toren gebouwd heeft mag beginnen met het spel.
De speler neemt een blok uit een willekeurige laag onder de bovenste drie lagen en legt het blok naast zich neer.. Je mag hierbij maar 1 hand gebruiken. De toren mag je ook maar met 1 hand aanraken. Hierna is de volgende speler aan de beurt en legt het gepakte blok naast zich neer. Zo spelen ze verder totdat de toren valt. De speler die de toren laat vallen verliest.
De winnende speler krijgt 10 punten voor op zijn/haar scorelijst.
De verliezende speler krijgt helaas 0 punten.

De behendigheid van de spelers wordt op de proef gesteld

Mega Jenga is geschikt voor bijvoorbeeld familiefeesten, een gezellige barbecue of tuinfeest. 
Dit Jengaspel is een garantie voor veel plezier voor jong & oud.
 
Specificaties van Mega Jenga:
  • Het spel heeft in totaal 60 houten blokken.
  • De afmetingen per blok zijn: 21 x 5 x 3 cm (lxbxh). 

Inhuren of een optie plaatsen voor Mega Jenga?

Voor meer informatie over Mega Jenga kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Mega Jenga

Wil je Spelletjes inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Gezelschapsspellen om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 22108 mensen

Specificaties van Mega Jenga

  • Tijdsduur: 1 dag
  • Vervoer: Personenauto

Boeking of een optie plaatsen voor Mega Jenga

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Mega Jenga kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.