Groot Domino Spel

Groot Domino Spel boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Spelletjes. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Groot Domino Spel.

  • 1 dag : € 15,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Domino is een klassiek spel dat al eeuwenlang populair is bij jong en oud. Het is een eenvoudig maar uitdagend spel dat strategie en concentratie vereist. Het spel kan met 2 tot 4 spelers gespeeld worden en is geschikt voor alle leeftijden.

Hoe speel je dit Grote Domino Spel?

Spelregels:

Bij het begin van het spel krijgt elke speler een aantal dominostenen, afhankelijk van het aantal spelers. De overige stenen worden op de voorraadstapel gelegd met de ogen naar beneden. De eerste speler begint door een steen met een bepaald aantal ogen op tafel te leggen. Vervolgens is het de beurt aan de andere spelers om een steen aan te leggen, waarbij de stenen altijd aan elkaar moeten grenzen met dezelfde aantallen ogen.

De hoeveelheid beginstenen:
  -bij 2 spelers zijn dit 7 stenen.
  -bij 3 of 4 spelers zijn dit er 5.

Als een speler geen steen kan leggen, moet hij of zij een steen pakken van de voorraadstapel. Als er geen stenen meer zijn om te pakken, is de beurt aan de volgende speler. Het spel gaat door totdat een speler al zijn stenen heeft uitgespeeld en de partij heeft gewonnen.

Huur nu de grote variant van het bekende dominospel bij Partyspecialist

Iedereen heeft dit Domino spel in zijn jonge jaren gespeeld. Kinderen en volwassen blijven het leuk vinden om te spelen. De dominostenen zijn gemaakt van het kindvriendelijke en duurzame schuimrubber. 

Het groot Domino Spel bestaat uit:

  • 28 dominostenen van 20 cm x 8 cm.

Inhuren of een optie plaatsen voor Groot Domino Spel?

Voor meer informatie over Groot Domino Spel kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Groot Domino Spel

Wil je Spelletjes inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Gezelschapsspellen om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 10457 mensen

Specificaties van Groot Domino Spel

  • Tijdsduur: 1 dag
  • Vervoer: Personenauto

Boeking of een optie plaatsen voor Groot Domino Spel

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Groot Domino Spel kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.