Groot Damspel

Groot Damspel boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Spelletjes. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Groot Damspel.

  • 1 dag : € 15,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Het groot Damspel van de Partyspecialist is een klassiek en tijdloos spel dat geschikt is voor jong en oud. Dit spel is een speciale buitengewone versie van het traditionele damspel en is ontworpen om zowel binnen als buiten te spelen. Het bord van het spel bestaat uit 100 vakjes, verdeeld in 10 rijen van 10, waarbij de velden afwisselend wit en zwart zijn. Dit grote bord biedt een unieke spelervaring voor iedereen die van strategie en uitdaging houdt.

Wat is er leuker dan dammen op een groot dambord?

Het groot damspel van de Partyspecialist is te gebruiken voor schoolkampioenschappen, straat- en buurtfeesten of gewoon in de tuin. Het groot Damspel is een grote variant speciaal ontwikkeld voor buitengebruik. Het wordt geleverd met 24 damstenen en 64 van elkaar los te koppelen vlakken.

Bovendien is ons groot Damspel zeer gebruiksvriendelijk en kan het snel en gemakkelijk worden opgezet en afgebroken. Het bord bestaat uit 64 van elkaar los te koppelen vlakken, waardoor het gemakkelijk te vervoeren is. Het spel is stevig en duurzaam, wat betekent dat het vele jaren meegaat.

Specificaties van het Groot Damspel

  • De afmetingen van het dambord zijn 120 cm x 120 cm.
  • Het bord en de damstenen zijn gemaakt van het weerbestendige schuimrubber. 

Inhuren of een optie plaatsen voor Groot Damspel?

Voor meer informatie over Groot Damspel kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Groot Damspel

Deze act is bekeken door 11000 mensen

Specificaties van Groot Damspel

  • Tijdsduur: 1 dag
  • Afmetingen: 120 x 120 cm
  • Vervoer: Personenauto

Boeking of een optie plaatsen voor Groot Damspel

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Groot Damspel kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.