Buiten Hinkelen

Buiten Hinkelen boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Spelletjes. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Buiten Hinkelen.

  • 1 dag : € 15,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Gewoon ouderwets hinkelen. Maar hoe moet dat dan?

Spelregels:

Gooi een voorwerp op het 1e vak van de hinkelbaan. Het voorwerp moet op het 1e vak blijven. Als het eruit stuitert of net buiten valt, dan mag de volgende persoon gooien. Lukt het wel dan ga je van start. Het vak met het voorwerp sla je over. Je hinkelt met 1 been op een vak. Zijn er 2 vakken dan kun je 2 voeten gebruiken. Aan het einde van de baan draai je om en hinkel je terug. Op de terugweg neem je het voorwerp mee terug. De volgende persoon mag dan. 

Wanneer win je het hinkel spel?

De persoon die als eerste het voorwerp op ieder vak heeft weten te gooien en daarna de baan voltooid heeft, die heeft het hinkelspel gewonnen.

Buiten Hinkelen is uniek in zijn soort en nu te huren bij de Partyspecialist

Dit mega hinkelspel heeft al veel kinderen veel hinkelplezier bezorgd.
Het Hinkelspel bestaat uit 10 grote, van elkaar los te koppelen schuimrubberen vlakken, en vier schijven.De kleuren zijn zeer aansprekend voor kinderen.
Een traditioneel en sportief spel voor jongens en meisjes en ook de volwassenen kunnen de verleiding vaak niet weer staan.

Inhuren of een optie plaatsen voor Buiten Hinkelen?

Voor meer informatie over Buiten Hinkelen kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Buiten Hinkelen

Wil je Spelletjes inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Gezelschapsspellen om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 9144 mensen

Specificaties van Buiten Hinkelen

  • Tijdsduur: 1 dag
  • Vervoer: Personenauto

Boeking of een optie plaatsen voor Buiten Hinkelen

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Buiten Hinkelen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.