Abraham Masker

Abraham Masker boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Feestartikelen. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Abraham Masker.

  • Per stuk : € 2,75 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565
Bij Partyspecialist hebben we het perfecte cadeau voor de jarige die binnenkort Abraham gaat zien! Veras hem met een hilarisch Abraham masker. Het masker kan gedragen worden door de jarige zelf of gebruikt worden voor de aankleedpop. Gegarandeerd een lach op het gezicht van de jarige en alle gasten!

Leuk Abraham masker voor de Abraham aankleedpop of de jarige!

Koop of huur dan hier bij de Partyspecialist de leukste Abraham artikelen, waaronder dit leuke Abraham masker voor de jarige of om bijvoorbeeld op een Abraham pop te zetten voor de deur van de jarige!


Abraham masker online bestellen in de webshop van JB Feestartikelen.

 

Bestel het Abraham Masker bij JBFeestartikelen.nl

Inhuren of een optie plaatsen voor Abraham Masker?

Voor meer informatie over Abraham Masker kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Abraham Masker

Wil je Feestartikelen inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Abraham Artikelen om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 8912 mensen

Specificaties van Abraham Masker

  • Tijdsduur: Per stuk

Boeking of een optie plaatsen voor Abraham Masker

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Abraham Masker kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.