Rode Loper - Wegwerp

Rode Loper - Wegwerp boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Attractieverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Rode Loper - Wegwerp.

  • Per stuk : € 10,95 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565
Wil je iemand heel belangrijk laten voelen of wil je gewoon een groots entree maken op je speciale gelegenheid? Bestel dan nu je rode loper in onze webshop! Een rode loper voegt een vleugje glamour en elegantie toe aan elk evenement, of het nu gaat om een bruiloft, jubileum, open dag of verjaardag.

Bestel dan je rode loper in onze webshop!

Of je nu een bruiloft plant, een jubileum viert, een open dag organiseert of een verjaardagsfeestje geeft, een rode loper is een prachtige toevoeging om je gasten zich extra speciaal te laten voelen. Het creëert een gedenkwaardige entree en voegt een vleugje elegantie toe aan je evenement.

- Afmeting: lengte 4,5 mtr, breedte 60 cm
- Inclusief plakstrips
 
Wil je de Rode Loper combineren met nog meer luxe?
 

Inhuren of een optie plaatsen voor Rode Loper - Wegwerp?

Voor meer informatie over Rode Loper - Wegwerp kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Rode Loper - Wegwerp

Wil je Attractieverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Party Artikelen om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 19415 mensen

Specificaties van Rode Loper - Wegwerp

  • Tijdsduur: Per stuk
  • Afmetingen: 4,5 m x 60 cm

Boeking of een optie plaatsen voor Rode Loper - Wegwerp

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Rode Loper - Wegwerp kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.