Coupe Soleil

Coupe Soleil boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Coupe Soleil.

  • 1 dag : € 11,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Bij de Partyspecialist vind je de perfecte pruiken om jouw feest compleet te maken! En als je op zoek bent naar een foute pruik met een beetje een 90's uitstraling, dan is onze Coupe Soleil pruik voor heren de ideale keuze. Met deze pruik kun je lekker uit de band springen en jezelf helemaal uitleven op de dansvloer.

Coupe Soleil pruik voor de heren.

Deze blonde korte pruik is net iets anders dan de 'Golden Boy' Coupe Soleil pruik. De coupe soleil is wat ruimer aangebracht, waardoor de pruik hoogblonder uitvalt en meer volume heeft. De pruik heeft een wat rommelige look, wat het kapsel lekker fout maakt.

De pruik is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en is voorzien van verstelbare bandjes, zodat deze pruik past bij iedereen. Het huren van deze pruik is heel gemakkelijk en voordelig bij de Partyspecialist. Je kunt de pruik de gehele dag huren, zodat je genoeg tijd hebt om te pronken met je foute kapsel op jouw themafeest.

Lekker fout op je feestje met deze pruik

Als je een beetje een "foute" look wilt creëren, kun je deze pruik bijvoorbeeld ook erg leuk combineren met ons Roze Colbert. Klik hier voor het Roze Colbert.

Inhuren of een optie plaatsen voor Coupe Soleil?

Voor meer informatie over Coupe Soleil kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Coupe Soleil

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Pruiken om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 8028 mensen

Specificaties van Coupe Soleil

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Coupe Soleil

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Coupe Soleil kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.