Roze Pruik Met Pony

Roze Pruik Met Pony boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Roze Pruik Met Pony.

  • 1 dag : € 13,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Deze roze pruik met pony is perfect voor jouw feest of evenement! Je kunt er helemaal mee in de spotlight staan. De pruik is van hoge kwaliteit en zorgt voor een mooie en comfortabele uitstraling. De pruik is voorzien van een verstelbare kap die verwerkt is in de pruik, zodat hij altijd goed past. De zachte, stijle haren vallen tot net over de schouders en geven een glamourous uitstraling.

Roze pruik lang met pony huur je de gehele dag het voordeligst bij dé Partspecialist.

Een mooie zachtroze pruik met pony en stijle haren tot net over de schouders.

Naast deze roze pruik met pony hebben we nog veel meer verschillende pruiken in ons assortiment. Van klassieke zwarte pruiken tot aan felgekleurde pruiken met krullen. Of je nu een feestje hebt met een specifiek thema of gewoon eens iets anders wilt proberen, bij ons ben je aan het juiste adres. Onze pruiken zijn van hoge kwaliteit en altijd hygiënisch schoon. Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste pruik voor jouw gelegenheid!

 

Inhuren of een optie plaatsen voor Roze Pruik Met Pony?

Voor meer informatie over Roze Pruik Met Pony kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Roze Pruik Met Pony

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Pruiken om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 5988 mensen

Specificaties van Roze Pruik Met Pony

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Roze Pruik Met Pony

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Roze Pruik Met Pony kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.