Pieten Pruik

Pieten Pruik boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Pieten Pruik.

  • 1 dag : € 11,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565
Breng de magie van Sinterklaas en zijn Pieten tot leven met onze Pieten pruik. Onze pruiken zijn van hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat jij als Piet er fantastisch uitziet tijdens de Sinterklaasperiode.

Een mooie zwarte pruik met krullen. 

De zwarte pruik is voorzien van prachtige krullen die de look van jouw Piet helemaal afmaken. Bovendien zit de pruik comfortabel en is hij geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Huur deze Pieten pruik nu bij ons en maak van jouw Sinterklaasfeest een onvergetelijke ervaring.
 
Deze pruik is ook erg leuk bij onze verschillende Pieten Kostuums.  
 
Verkrijgbaar in de maat:
  • Onezise 

Inhuren of een optie plaatsen voor Pieten Pruik?

Voor meer informatie over Pieten Pruik kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Pieten Pruik

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Pruiken om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 5552 mensen

Specificaties van Pieten Pruik

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Pieten Pruik

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Pieten Pruik kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.