Zwarte Pruik: Afro

Zwarte Pruik: Afro boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Zwarte Pruik: Afro.

  • 1 dag : € 11,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Wil je graag opvallen met een mooie afro-look tijdens je feestje of evenement? Huur dan deze zwarte Afro-pruik bij de Partyspecialist!

Een mooie zwarte Afro pruik.

De pruik heeft een mooie zwarte kleur en is perfect te combineren met onze gekleurde disco blouses voor een complete retro look. Dankzij de one-size-fits-all maatvoering is deze pruik geschikt voor iedereen. Of je nu naar een jaren '70 feest gaat of gewoon op zoek bent naar een opvallende pruik om indruk te maken op je vrienden, deze zwarte Afro-pruik is de perfecte keuze!

Stylish en leuk voor een 70's party

Deze pruik is ook erg leuk bij bijvoorbeeld onze Gekleurde Disco Blouses.
Onesize,fits all.

Klik hier om de Gekleurde Disco Blouses te bekijken.

Inhuren of een optie plaatsen voor Zwarte Pruik: Afro?

Voor meer informatie over Zwarte Pruik: Afro kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Zwarte Pruik: Afro

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Pruiken om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 5927 mensen

Specificaties van Zwarte Pruik: Afro

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Zwarte Pruik: Afro

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Zwarte Pruik: Afro kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.