Witte Pruik - Lakei

Witte Pruik - Lakei boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Witte Pruik - Lakei.

  • 1 dag : € 16,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565
De witte pruik Lakei is een prachtige aanvulling op verschillende kostuums en kan de finishing touch geven aan een historische outfit. Denk hierbij aan themafeesten, toneelstukken, re-enactments of zelfs bruiloften. Met de Lakei pruik creëer je een authentieke en sfeervolle sfeer. De pruik is gemaakt van hoogwaardige materialen en is makkelijk te dragen dankzij de goede pasvorm. Bij Partyspecialist huur je de pruik voor een scherpe prijs en voor de gehele dag, zodat je zorgeloos kunt genieten van jouw feest of evenement.

Mooie oude pruik met pijpenkrullen in de staart.

Mooie witte pruik met krullen aan de zijkanten en pijpenkrullen in de staart. Deze pruik kan door mannen en vrouwen worden gedragen.
 
Deze pruik is ook erg mooi bij bijvoorbeeld ons Markiezin Marie Anthoinette Kostuum, Markies De Pompadour Kostuum of Hofdames Kostuum.
 
Klik hier om het Markiezin Marie Anthoinette Kostuum te bekijken.
Klik hier om het Markies De Pompadour Kostuum te bekijken.
Klik hier om het Hofdames Kostuum te bekijken.

Inhuren of een optie plaatsen voor Witte Pruik - Lakei?

Voor meer informatie over Witte Pruik - Lakei kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Witte Pruik - Lakei

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Pruiken om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 9220 mensen

Specificaties van Witte Pruik - Lakei

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Witte Pruik - Lakei

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Witte Pruik - Lakei kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.