Blonde Pruik: Kort

Blonde Pruik: Kort boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Blonde Pruik: Kort.

  • 1 dag : € 11,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565
Deze pruik is perfect voor een feestje of om te dragen bij je kostuum. Door het korte model is deze pruik lekker luchtig en comfortabel om te dragen.

Blonde pruik kort!

Of je nu gaat voor een blonde bob of een stoere pixie cut, deze pruik is geschikt voor allerlei looks en outfits. Bovendien is de pruik voorzien van verstelbare bandjes, zodat deze goed op het hoofd blijft zitten en geschikt is voor verschillende hoofdmaten. Huur deze blonde korte pruik nu bij de Partyspecialist en maak je feestoutfit helemaal af!

Een mooie blonde pruik met stijle haren

 
Deze pruik is ook erg leuk bij bijvoorbeeld ons Pinokkio Kostuum.
Klik hier om het Pinokkio Kostuum te bekijken.

Inhuren of een optie plaatsen voor Blonde Pruik: Kort?

Voor meer informatie over Blonde Pruik: Kort kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Blonde Pruik: Kort

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Pruiken om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 6867 mensen

Specificaties van Blonde Pruik: Kort

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Blonde Pruik: Kort

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Blonde Pruik: Kort kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.