Blonde Pruik: Lang Met Wafel en Haarband

Blonde Pruik: Lang Met Wafel en Haarband boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Blonde Pruik: Lang Met Wafel en Haarband.

  • 1 dag : € 13,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Ben je op zoek naar een opvallende pruik voor jouw themafeest? Dan is onze blonde pruik met wafels en haarband de perfecte keuze! Deze pruik is ideaal voor een foute party, maar kan natuurlijk ook gedragen worden op andere feesten en evenementen.

Blonde pruik huur de gehele dag het voordeligst bij dé Partyspecialist.

Deze pruik heeft lange, golvende haren die gewafeld zijn voor een extra funky effect. De kleur is een prachtig hoogblond, waarmee je zeker de aandacht trekt. De zwarte haarband geeft de pruik een speelse touch en maakt het geheel helemaal af.

One-size mooie blonde pruik

Het mooie van deze pruik is dat deze verstelbare bandjes heeft, zodat iedereen hem past. Bovendien wordt de pruik de gehele dag verhuurd tegen een voordelige prijs. Zo hoef je je geen zorgen te maken over hoge kosten en kun je toch stralen op jouw themafeest!

 

Inhuren of een optie plaatsen voor Blonde Pruik: Lang Met Wafel en Haarband?

Voor meer informatie over Blonde Pruik: Lang Met Wafel en Haarband kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Blonde Pruik: Lang Met Wafel en Haarband

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Pruiken om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 6544 mensen

Specificaties van Blonde Pruik: Lang Met Wafel en Haarband

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Blonde Pruik: Lang Met Wafel en Haarband

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Blonde Pruik: Lang Met Wafel en Haarband kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.