Blonde Pruik Met Pony

Blonde Pruik Met Pony boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Blonde Pruik Met Pony.

  • 1 dag : € 13,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565
Bij Partyspecialist in de Hoeksche Waard kun je deze blonde pruik met pony huren voor een voordelige prijs. Of het nu gaat om een verkleedfeestje, een fotoshoot of een toneelstuk, deze pruik maakt je outfit helemaal af. Met de lange stijle haren tot over de schouders en de strakke pony creëer je een moderne en frisse look.

Blonde pruik met pony!

Het huidskleurige matje zorgt ervoor dat de pruik er realistisch uitziet en perfect past bij je eigen huidskleur. De pruik is gemakkelijk te dragen en te onderhouden, waardoor je er de hele dag plezier van hebt. Kortom, met deze blonde pruik met pony steel je zeker de show op elk feest!

Deze pruik is voorzien van een huidskleur matje, waardoor deze een natuurlijke look krijgt.

Inhuren of een optie plaatsen voor Blonde Pruik Met Pony?

Voor meer informatie over Blonde Pruik Met Pony kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Blonde Pruik Met Pony

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Pruiken om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 8096 mensen

Specificaties van Blonde Pruik Met Pony

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Blonde Pruik Met Pony

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Blonde Pruik Met Pony kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.