Rode Pruik Met Pony

Rode Pruik Met Pony boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Rode Pruik Met Pony.

  • 1 dag : € 13,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565
Deze pruik is perfect voor themafeestjes, carnaval, Halloween en andere verkleedpartijen. Met deze opvallende pruik trek je zeker de aandacht. De pruik is gemaakt van hoogwaardig synthetisch materiaal en heeft een natuurlijke uitstraling. Het past goed op elk hoofd dankzij het elastische netje en is gemakkelijk op te zetten en af te nemen. Huur deze rode pruik met pony bij ons voor een betaalbare prijs en maak je feestoutfit helemaal compleet.

Stijlvolle rode pruik met pony!

Een mooie rode pruik met pony en stijle haren tot over de schouders.
 
Deze rode pruik is ook erg leuk bij bijvoorbeeld ons Roodkapje Kostuum.

Inhuren of een optie plaatsen voor Rode Pruik Met Pony?

Voor meer informatie over Rode Pruik Met Pony kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Rode Pruik Met Pony

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Pruiken om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 6942 mensen

Specificaties van Rode Pruik Met Pony

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Rode Pruik Met Pony

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Rode Pruik Met Pony kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.