Bruine Pruik: Lang Met Krullen

Bruine Pruik: Lang Met Krullen boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Bruine Pruik: Lang Met Krullen.

  • 1 dag : € 13,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Bij de Partyspecialist vind je een ruim assortiment aan pruiken in verschillende kleuren, maten en stijlen voor allerlei gelegenheden. Of je nu op zoek bent naar een opvallende pruik voor carnaval, een historisch kostuum of gewoon voor een leuk feestje, wij hebben de perfecte pruik voor jou!

Bruine pruik met krullen!

Als je op zoek bent naar een mooie bruine pruik met krullen, dan hebben wij precies wat je nodig hebt. Onze prachtige bruine krullenpruik is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft mooie krullen die tot over de schouders vallen. De pruik heeft een verstelbare kap, waardoor hij perfect past bij iedereen.

Of je nu een feestje hebt in de jaren '70 stijl, een romantische prinsessenjurk draagt, of gewoon eens iets anders wil proberen, deze pruik is perfect voor jou. Het voegt een unieke en speelse twist toe aan je kostuum en laat je er fantastisch uitzien. Kom langs bij de Partyspecialist en huur deze prachtige bruine krullenpruik voor jouw volgende feest of evenement.

Perfect om de 80's look te creeëren

Een mooie bruine pruik met gekrulde haren tot over de schouders.
Voorzien van verstelbare kap verwerkt in de pruik.

Inhuren of een optie plaatsen voor Bruine Pruik: Lang Met Krullen?

Voor meer informatie over Bruine Pruik: Lang Met Krullen kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Bruine Pruik: Lang Met Krullen

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Pruiken om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 6790 mensen

Specificaties van Bruine Pruik: Lang Met Krullen

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Bruine Pruik: Lang Met Krullen

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Bruine Pruik: Lang Met Krullen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.