Zwarte Pruik: Vlecht

Zwarte Pruik: Vlecht boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Zwarte Pruik: Vlecht.

  • 1 dag : € 16,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565
Bij dé Partyspecialist huur je de perfecte zwarte pruik met vlecht voor elk themafeest! Deze pruik geeft jou een stoere, mysterieuze uitstraling en past bij zowel mannen als vrouwen. De zwarte kleur van de pruik zorgt voor een tijdloze en klassieke look die bij elk kostuum past.

Zwarte pruik met vlecht 

De pruik is voorzien van verstelbare bandjes, zodat deze gemakkelijk en comfortabel te dragen is voor iedereen. Of je nu gaat voor een gotische of middeleeuwse look, of simpelweg een stoere uitstraling wilt creëren, deze zwarte pruik met vlecht is de perfecte finishing touch voor jouw outfit! Neem contact met ons op om deze pruik te huren voor jouw volgende feest.

Passend bij vele kostuums en thema's

Deze pruik kan voor zowel mannen als vrouwen gebruikt worden.
Pruik is voorzien van verstelbare bandjes, zodat iedereen deze past.
 
De pruik kun je ook dragen bij je chinese man kostuum.
Klik hier om het kostuum Chinese man te bekijken.

Inhuren of een optie plaatsen voor Zwarte Pruik: Vlecht?

Voor meer informatie over Zwarte Pruik: Vlecht kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Zwarte Pruik: Vlecht

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Pruiken om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 6125 mensen

Specificaties van Zwarte Pruik: Vlecht

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Zwarte Pruik: Vlecht

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Zwarte Pruik: Vlecht kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.