Zwarte Pruik met Knot

Zwarte Pruik met Knot boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Zwarte Pruik met Knot.

  • 1 dag : € 16,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Als je op zoek bent naar de perfecte aanvulling op je Chinese of Geisha kostuum, dan is deze zwarte pruik met knot de ideale keuze. Met zijn unieke uitstraling en prachtige details zal deze pruik ongetwijfeld de aandacht trekken van iedereen om je heen.

Chinese zwarte pruik met knot.

De zwarte pruik is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een mooie glans die bijdraagt aan zijn verfijnde uitstraling. De knot in de pruik is zorgvuldig geplaatst en ziet er authentiek uit, met twee witte bloemetjes die de look compleet maken. Wil je liever zonder de bloemetjes, dan is dat ook mogelijk.

De stokjes in de pruik zitten er los bij. 
 
 

Inhuren of een optie plaatsen voor Zwarte Pruik met Knot?

Voor meer informatie over Zwarte Pruik met Knot kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Zwarte Pruik met Knot

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Pruiken om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 8360 mensen

Specificaties van Zwarte Pruik met Knot

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Zwarte Pruik met Knot

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Zwarte Pruik met Knot kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.