Letterslinger Geslaagd

Letterslinger Geslaagd boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Feestartikelen. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Letterslinger Geslaagd.

  • Per stuk : € 2,50 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565
Maak de geslaagde echt blij met deze kleurrijke letterslinger! Of het nu gaat om een diploma-uitreiking, een rijexamen of een ander belangrijk examen, deze versiering is een feestelijke toevoeging aan het feest.

Met deze letterslinger laat je iedreen zien dat jij geslaagd bent. 

De letterslinger heeft een speels ontwerp met vrolijke ballonnen en de tekst "Hoera Geslaagd" in de nationale kleuren rood, wit en blauw. Hang de letterslinger op in de kamer of zaal waar het feest wordt gevierd en maak het plaatje compleet. Laat de geslaagde weten dat je trots op hem of haar bent met deze feestelijke letterslinger!

Bestel de letterslinger Geslaagd via JB Feestartikelen.
 

Bestel de Letterslinger Geslaagd bij JBFeestartikelen.nl

Inhuren of een optie plaatsen voor Letterslinger Geslaagd?

Voor meer informatie over Letterslinger Geslaagd kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Letterslinger Geslaagd

Wil je Feestartikelen inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Geslaagd Feestartikelen om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 8232 mensen

Specificaties van Letterslinger Geslaagd

  • Tijdsduur: Per stuk

Boeking of een optie plaatsen voor Letterslinger Geslaagd

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Letterslinger Geslaagd kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.