Heks Ringgooien

Heks Ringgooien boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Attractieverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Heks Ringgooien.

  • 1 dag : € 30,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Leuk spel tijdens een feestje of op jouw evenement.

Hoeveel ringen kan jij om de heks gooien?

Het doel van het spel is simpel: hoeveel ringen kan jij om de heks gooien? De heks heeft verschillende punten in haar jurk waar de ringen omheen gegooid kunnen worden. Degene die de meeste punten gooit, is natuurlijk de winnaar van het spel.

Ons 'Ringgooien op de Heks' spel wordt geleverd met zes ringen, zodat je genoeg materiaal hebt om het spel meerdere keren te spelen. Het spel is eenvoudig op te zetten en is leuk om te spelen voor zowel kinderen als volwassenen.

Ruimte voor competitiviteit

Of je nu op zoek bent naar een leuke activiteit voor op een kinderfeestje of een vermakelijke toevoeging aan je bedrijfsevenement, ons 'Ringgooien op de Heks' spel is de perfecte keuze. Het is een spel dat iedereen kan spelen en gegarandeerd voor veel plezier en vermaak zal zorgen.

Inhuren of een optie plaatsen voor Heks Ringgooien?

Voor meer informatie over Heks Ringgooien kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Heks Ringgooien

Wil je Attractieverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Overige attracties om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 11324 mensen

Specificaties van Heks Ringgooien

  • Tijdsduur: 1 dag
  • Afmetingen: hoogte: 175 cm
  • Stroom: -
  • Vervoer: Aanhangwagen of bus

Boeking of een optie plaatsen voor Heks Ringgooien

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Heks Ringgooien kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.