Kinder Kop van Jut - afhaalbasis

Kinder Kop van Jut - afhaalbasis boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Attractieverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Kinder Kop van Jut - afhaalbasis.

  • 1 dag : € 50,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Breng de nostalgische charme van de kermis naar jouw evenement met de Kop van Jut! Dit bekende spel is een uitdaging voor deelnemers om met een hamer zo hard mogelijk op de hefboom te slaan om het gewichtje omhoog te schieten en de bel te laten rinkelen. Bij Partyspecialist kun je de Kop van Jut huren en jouw gasten uitnodigen om te laten zien wie de sterkste is!

Speciale kop van jut versie voor kinderen

De Kop van Jut bestaat uit een stevige hefboom met aan het ene uiteinde een gewichtje en aan het andere uiteinde een hamer. De hefboom wordt omhoog gehouden door een sterke veer, en deelnemers moeten met de hamer zo hard mogelijk op het gewichtje slaan om de veer in te drukken en het gewichtje omhoog te schieten langs de rail. Als het gewichtje hoog genoeg komt en de bel raakt, hebben ze gewonnen!

Dit klassieke spel is geschikt voor allerlei evenementen, zoals braderieën, bedrijfsfeesten, teambuilding activiteiten, en meer. Het zorgt voor spanning, competitie en plezier, en is een geweldige attractie voor jong en oud. De Kop van Jut is eenvoudig op te zetten en te bedienen, en wordt geleverd met duidelijke instructies voor gebruik.

Sla de hamer en laat de puck vliegen

Huur de Kop van Jut bij Partyspecialist en laat jouw gasten de uitdaging aangaan om de bel te laten rinkelen en de titel van sterkste slagman/vrouw te verdienen!

 

Inhuren of een optie plaatsen voor Kinder Kop van Jut - afhaalbasis?

Voor meer informatie over Kinder Kop van Jut - afhaalbasis kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Kinder Kop van Jut - afhaalbasis

Wil je Attractieverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Overige attracties om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 13143 mensen

Specificaties van Kinder Kop van Jut - afhaalbasis

  • Tijdsduur: 1 dag
  • Afmetingen: 120 x 120 x 200 cm
  • Gewicht: 100 kg
  • Stroom: -
  • Vervoer: Aanhangwagen of bus

Boeking of een optie plaatsen voor Kinder Kop van Jut - afhaalbasis

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Kinder Kop van Jut - afhaalbasis kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.