Schoolmeisjes kostuum

Schoolmeisjes kostuum boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Schoolmeisjes kostuum.

  • 1 dag : € 25,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Maak van je volgende themafeest een leuke en pittige gelegenheid met het Schoolmeisjes kostuum van Partyspecialist! Dit kostuum is perfect voor elk feestthema dat vraagt om een speelse, jeugdige look. Je zult er geweldig uitzien en je zult zeker de aandacht trekken van iedereen om je heen.

Ga origineel verkleed met dit Schoolmeisjes kostuum!

Het Schoolmeisjes kostuum bestaat uit een rokje met een bijpassende blouse en een stropdas om de look compleet te maken. 

Dus, of je nu naar een schoolfeest, een verjaardagsfeestje of een ander evenement gaat, met dit Schoolmeisjes kostuum ben jij klaar om te feesten en plezier te maken!

Het schoolmeisjes kostuum bestaat uit:

  • Schoolmeisjes rokje
  • Blouse voor schoolmeisje
  • Stropdas

Maat: M

Inhuren of een optie plaatsen voor Schoolmeisjes kostuum?

Voor meer informatie over Schoolmeisjes kostuum kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Schoolmeisjes kostuum

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Beroepen kostuums om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 8235 mensen

Specificaties van Schoolmeisjes kostuum

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Schoolmeisjes kostuum

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Schoolmeisjes kostuum kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.