Chinees kostuum

Chinees kostuum boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Chinees kostuum.

  • 1 dag : € 25,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Dit kostuum is geschikt voor dames en zorgt ervoor dat je eruitziet als een elegante en mysterieuze geisha. De jurk heeft een prachtige glans en de gouden details maken het helemaal af. De sluier kan op verschillende manieren worden gedragen en geeft een extra mysterieus effect aan het kostuum.

Kom in de Oost-Azische sferen met dit Chinese Kostuum!

Het Chinese Kostuum is perfect voor themafeesten, carnaval of andere verkleedfeesten. Het kostuum is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat er voor iedereen een geschikte maat te vinden is. Combineer het kostuum met bijpassende pruiken en make-up voor een complete look.

Het Chinees kostuum bestaat uit:

  • Chinese Jurk

Verkrijgbaar in de maat:

  • M
Schmink is eventueel los bij te bestellen in de webshop van JB Feestartikelen.
En om uw chinese kostuum helemaal af te maken kun je hier ook een pruik bij huren.

 

 

 
 

Inhuren of een optie plaatsen voor Chinees kostuum?

Voor meer informatie over Chinees kostuum kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Chinees kostuum

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Landen kostuum om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 9512 mensen

Specificaties van Chinees kostuum

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Chinees kostuum

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Chinees kostuum kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.