Luxe Bingo Machine

Luxe Bingo Machine boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bingo. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Luxe Bingo Machine.

  • 1 dag : € 52,50 (huurprijs per dag)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Bingo, het gezelligheidsspel dat al eeuwenlang over de hele wereld wordt gespeeld! Bij ons kunt u nu Bingo spelen op uw feest of evenement met de Luxe Bingo Machine, een echte eyecatcher die zorgt voor extra plezier en spanning.

Speel kwaliteits bingo met onze Luxe Machine

Het doel van Bingo is om als eerste een kaart te hebben waarop alle getallen zijn doorgestreept (volle kaart) en dan BINGO te roepen. Met de Luxe Bingo Machine wordt het spel nog leuker en gemakkelijker! De machine werkt elektrisch en de ballen worden door elkaar heen geblazen, waarna er automatisch een bal door het buisje naar boven vliegt. Dit zorgt voor een spannend element en maakt het spel extra dynamisch.

Bingo wordt vaak gespeeld in grote groepen, omdat het naast het winnen ook draait om de gezelligheid. Onze Luxe Bingo Machine is perfect geschikt voor evenementen, feesten, verjaardagen, bedrijfsuitjes en andere gelegenheden waarbij u samen wilt genieten van dit populaire spel. Het is een leuke en interactieve activiteit die geschikt is voor alle leeftijden en ervoor zorgt dat iedereen betrokken is bij het spel.

Een rijtje vol, of de hele kaart? BINGO!

De Luxe Bingo Machine van Partyspecialist zorgt voor een professionele uitstraling en maakt het spelen van Bingo nog leuker en gemakkelijker. De machine is van hoge kwaliteit en betrouwbaar in gebruik, zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw Bingo-activiteit. Maak uw evenement extra speciaal met onze Luxe Bingo Machine en creëer een gezellige sfeer waarin iedereen kan genieten van dit klassieke spel. Huur nu de Luxe Bingo Machine en maak van uw feest of evenement een succes.

Klik hier om de bingo benodigdheden te bestellen

LET OP! Dit betreft een bingomachine met 90 ballen. Heb je bingokaarten met minder nummers bijvoorbeeld tot en met 75? Dan laat de je de ballen 76 t/m 90 gewoon niet mee draaien in het spel.

Inhuren of een optie plaatsen voor Luxe Bingo Machine?

Voor meer informatie over Luxe Bingo Machine kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Luxe Bingo Machine

Wil je Bingo inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bingo Machine om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 37884 mensen

Specificaties van Luxe Bingo Machine

  • Tijdsduur: 1 dag
  • Afmetingen: 50 x 55 x 75 cm (lxbxh)
  • Stroom: 1 x 220 Volt / 16 amp.
  • Vervoer: Aanhangwagen of bus

Boeking of een optie plaatsen voor Luxe Bingo Machine

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Luxe Bingo Machine kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.