Ballonium / Helium

Ballonium / Helium boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Feestartikelen. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ballonium / Helium.

  • Per stuk : € 0,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565
Organiseer je een ballonnenwedstrijd? Dan heeft u natuurlijk helium nodig. Anders gaan de ballonnen met geen mogelijkheid de lucht in.
 

Huur bij dé Partyspecialist je helium- balloniumfles in!

Er zijn nieuwe cilinders ontwikkeld voor helium. De ballonium cilinders zijn tot de helft lichter dan traditionele stalen cilinders. Tegelijk bevatten de Ballonium cilinders tot 50% meer gas. En om verrassingen te voorkomen, ziet u op de standaard ingebouwde meter precies hoeveel helium nog beschikbaar is.
 
Heliumgas wordt slechts op een paar plaatsen op aarde gevonden, en wel in natuurlijke gasbronnen in de VS, Rusland en Algerije. Het is daarom zeer kostbaar. Helium heeft een aantal unieke eigenschappen waardoor het zeer geschikt is voor een aantal specifieke toepassingen. Het edelgas is kleurloos, reukloos, onbrandbaar en, heel belangrijk, het is lichter dan lucht. Niet voor niets wordt helium veel gebruikt als ballongas voor feestartikelen en andere recreatieve toepassingen.
 
Prijzen op aanvraag. Als u doorgeeft hoeveel ballonnen u op wil laten dan kunnen wij je hiervoor een prijs voor ballonium opgeven.
 
Richtprijs voor 100 ballonnen € 150,00

Inhuren of een optie plaatsen voor Ballonium / Helium?

Voor meer informatie over Ballonium / Helium kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Ballonium / Helium

Wil je Feestartikelen inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Ballonnen om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 9699 mensen

Specificaties van Ballonium / Helium

  • Tijdsduur: Per stuk

Boeking of een optie plaatsen voor Ballonium / Helium

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ballonium / Helium kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.