Trekbiljart

Trekbiljart boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Spelletjes. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Trekbiljart.

  • 1 dag : € 20,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Trekbiljart, de ultieme bron van plezier. Dit spel huur je bij dé Partyspecialist.

Met trekbiljart heb je de grootste lol

Leg de bal achter in het trekbiljart op de beide stokken en bereid je voor op een spannend spel. 
Trekbiljart is één van de Oud hollandse spellen die geweldig om te spelen met vrienden, familie of collega's. 
Het zorgt voor lachende gezichten, uitdagende momenten en onvergetelijke herinneringen. Of je nu een gezellige avond thuis organiseert, een feestje hebt of een bedrijfsevenement plant, trekbiljart is de perfecte aanvulling op de activiteiten.

Spelregels:

Leg de bal achter in het trekbiljart op de beide stokken. Probeer door beide stokken naar buiten te bewegen de bal naar voren te laten rollen. 
Wanneer echter de bal door de stokken valt, telt men de punten die zijn vermeld bij het gat waarin de bal is terecht gekomen. Wanneer de bal naast het gat valt heeft men geen punten. 
Het is de bedoeling de bal zo lang mogelijk op de stokken te houden en te laten vallen in het gat met de hoogst aantal punten. Iedere speler mag drie keer spelen en na de derde keer worden de punten bij elkaar op opgelegd. Laat de bal rollen en scoor de meeste punten.

Inhuren of een optie plaatsen voor Trekbiljart?

Voor meer informatie over Trekbiljart kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Trekbiljart

Wil je Spelletjes inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Oud Hollandse Spellen om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 12391 mensen

Specificaties van Trekbiljart

  • Tijdsduur: 1 dag
  • Afmetingen: 120 x 50 cm (lxb)
  • Stroom: -
  • Vervoer: Aanhangwagen of bus

Boeking of een optie plaatsen voor Trekbiljart

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Trekbiljart kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.