Trekbiljart

Trekbiljart boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Spelletjes. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Trekbiljart.

  • 1 dag : € 20,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Trekbiljart, de ultieme bron van plezier! Leg de bal achter in het trekbiljart op de beide stokken en bereid je voor op een spannend spel. Probeer de bal naar voren te laten rollen door beide stokken naar buiten te bewegen en zoveel mogelijk punten te scoren.

Met trekbiljart heb je de grootste lol!

De regels zijn eenvoudig: als de bal door de stokken valt, worden de punten geteld die zijn vermeld bij het gat waarin de bal terechtkomt. Als de bal naast het gat valt, worden er geen punten toegekend. Het doel van het spel is om de bal zo lang mogelijk op de stokken te houden en te laten vallen in het gat met het hoogste aantal punten.
Elke speler krijgt drie kansen om te spelen en na de derde keer worden de punten bij elkaar opgeteld. Het is een spel vol spanning en competitie, waarbij strategie en behendigheid belangrijk zijn om de hoogste score te behalen.

Laat de bal rollen en scoor de meeste punten

Trekbiljart is een geweldig spel om te spelen met vrienden, familie of collega's. Het zorgt voor lachende gezichten, uitdagende momenten en onvergetelijke herinneringen. Of je nu een gezellige avond thuis organiseert, een feestje hebt of een bedrijfsevenement plant, trekbiljart is de perfecte aanvulling op de activiteiten.

 

Inhuren of een optie plaatsen voor Trekbiljart?

Voor meer informatie over Trekbiljart kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Trekbiljart

Deze act is bekeken door 11891 mensen

Specificaties van Trekbiljart

  • Tijdsduur: 1 dag
  • Afmetingen: 120 x 50 cm (lxb)
  • Stroom: -
  • Vervoer: Aanhangwagen of bus

Boeking of een optie plaatsen voor Trekbiljart

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Trekbiljart kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.