Kazenspel

Kazenspel boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Spelletjes. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Kazenspel.

  • 1 dag : € 20,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Het Kazenspel is een uitdagend en spannend spel dat je motoriek op de proef stelt. Dit spel is geschikt voor jong en oud en zorgt gegarandeerd voor veel plezier en competitie. Het doel is om de muis zo hoog mogelijk door een gat te laten vallen en zo veel mogelijk punten te scoren.

Hoe hoog krijg jij de muis in het kazenspel?

Het spel is niet alleen leuk om te spelen, maar ook nog eens goed voor de ontwikkeling van de fijne motoriek en hand-oog coördinatie. Het Kazenspel is daarom een ideaal spel voor kinderen om te spelen tijdens feestjes, evenementen of gewoon thuis.

Spelregels:

Bij het begin van het spel wordt de muis op startpositie 1 gelegd en begint het spel. Het is aan de speler om de muis met behulp van de hendel zo hoog mogelijk door het gat te laten vallen. Lukt het om de muis door het gat te laten vallen, dan worden de punten opgeschreven en gaat de speler door naar startpositie 2 en daarna naar startpositie 3.

Waan je een weg door het gatendoolhof

Wil jij het Kazenspel huren voor jouw volgende evenement? Neem dan contact met ons op en wij zorgen ervoor dat het spel bij jou wordt geleverd.

Inhuren of een optie plaatsen voor Kazenspel?

Voor meer informatie over Kazenspel kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Kazenspel

Wil je Spelletjes inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Oud Hollandse Spellen om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 14438 mensen

Specificaties van Kazenspel

  • Tijdsduur: 1 dag
  • Afmetingen: 83 x 100 cm (bxh)
  • Stroom: -
  • Vervoer: Aanhangwagen of bus

Boeking of een optie plaatsen voor Kazenspel

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Kazenspel kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.