Puntensjoelbak

Puntensjoelbak boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Spelletjes. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Puntensjoelbak.

  • 1 dag : € 20,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565
Puntensjoelbak is net even anders dan gewoon sjoelen en daarom perfect om toe te voegen aan een Oud Hollandse spelmiddag met vrienden, familie of als activiteit op een kinderfeestje!

Puntensjoelbak is een erg leuk, Oud-Hollands spel.

Spelregels:

Manier 1:
Er zijn 15 kleine schijven en 1 grote schijf. Leg de grote schijf op de stip, boven aan de scorebalk, en probeer hem te raken met de kleinere schijven via de elastische hoek, links bovenin.
Degene die de grote schijf zo ver mogelijk verplaatst heeft gewonnen. Wordt er inmiddels 100 punten gescoord dan wordt de grote schijf weer op de stip gelegd, boven aan de scorebalk en mag je weer opnieuw beginnen.  Je hebt 3 beurten om zoveel mogelijk punten te scoren. Noteer aan het einde van uw 3 beurten de score.
 
Manier 2:
Probeer met de 15 kleine schijven, via de elastische hoek (links boven in de puntensjoelbak) in 3 beurten zoveel mogelijk punten te scoren. Noteer aan het einde van uw 3 beurten de score.

Zwiep de sjoeltjes in de hoogste punten om te winnen

Het is ook mogelijk om de Puntensjoelbak bij jou op locatie te laten bezorgen.
Hiervoor worden de volgende bezorgkosten gehanteerd:
  • Standaard bezorgkosten € 25,00 binnen de Hoeksche Waard en € 70,00 buiten de Hoeksche Waard. Plus € 0,50 per gereden km. 4x (brengen, terugrijden, ophalen, terugrijden)
  • Dag en tijdstip in overleg.

Inhuren of een optie plaatsen voor Puntensjoelbak?

Voor meer informatie over Puntensjoelbak kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Puntensjoelbak

Wil je Spelletjes inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Oud Hollandse Spellen om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 12426 mensen

Specificaties van Puntensjoelbak

  • Tijdsduur: 1 dag
  • Afmetingen: 140 x 60 cm
  • Stroom: -
  • Vervoer: Aanhangwagen of bus

Boeking of een optie plaatsen voor Puntensjoelbak

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Puntensjoelbak kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.