Tafelhockey

Tafelhockey boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Spelletjes. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Tafelhockey.

  • 1 dag : € 20,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Het Tafelhockey spel is geschikt voor jong en oud en biedt urenlang speelplezier. Organiseer een gezellige game night met vrienden en familie of voeg een unieke attractie toe aan je feest of evenement. Of je nu een verjaardagsfeestje hebt, een bedrijfsuitje organiseert of gewoon een leuke activiteit wilt voor thuis, het Tafelhockey spel zorgt voor gegarandeerd plezier en competitie.

Tafelhockey, de klassieke vorm van airhockey!

Dit Tafelhockey spel is ideaal voor verhuur op feesten, evenementen, bedrijfsuitjes, scholen, en andere gelegenheden. Het is een geweldige aanvulling op elk feest of evenement en zorgt voor plezier en entertainment voor iedereen. Het spel wordt geleverd met alle benodigde accessoires, zoals de puck en pushers, en is eenvoudig op te zetten en te gebruiken.

Geen Air, Wel hout! Lekker klassiek

Spelregels:

Het tafelhockey spel wordt gespeeld met twee spelers, iedere speler krijgt een schuifdiscus, hiermee wordt zijn of haar doel verdedigt. Onderling wordt uitgemaakt wie begint.
De schijf wordt dan op de stip gelegd en er wordt dan geprobeerd bij de tegenstander te scoren. Wordt er gescoord, dan wordt bij de speler bij wie gescoord is de pen een plaats verzet.
De speler die het eerst op 0 staat heeft verloren en de winnaar krijgt 50 punten.

Inhuren of een optie plaatsen voor Tafelhockey?

Voor meer informatie over Tafelhockey kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Tafelhockey

Wil je Spelletjes inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Oud Hollandse Spellen om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 11869 mensen

Specificaties van Tafelhockey

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Tafelhockey

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Tafelhockey kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.