Kat en Muis spel

Kat en Muis spel boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Spelletjes. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Kat en Muis spel.

  • 1 dag : € 20,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Snelheid en reactievermogen is bij dit Oud Hollandse Spel vereist!! Speel deze activiteit met zowel jong en oud publiek.

Kan jij het balletje vangen in het Kat en Muis spel?

Het Kat en Muis Spel is een klassiek Oud Hollands spel dat iedereen kan spelen, Het spel bestaat uit een koker met meerdere vakken en een balletje dat erin wordt geplaatst. De uitdaging is om het balletje op te vangen met een bekertje dat ongeveer 15 cm boven het speeloppervlak wordt gehouden.

Bij het Kat en Muis Spel draait het allemaal om punten scoren. Het vak waarin het balletje wordt gevangen, bepaalt het aantal punten dat wordt behaald. Dit maakt het spel extra spannend en competitief. Zorg ervoor dat je aan het einde van je beurt je score noteert en daag je vrienden of familieleden uit om je score te verbeteren!

Spelregels:

Elke speler krijgt 10 kansen om de bal te vangen. Eén speler gooit 10 keer de bal door de schacht en de andere moet de bal vangen, maar wel vóór de zwarte streep

Reactievermogen is het belangrijkste

Het Kat en Muis Spel is een perfecte toevoeging aan elk evenement. Of je nu een verjaardagsfeestje, bedrijfsuitje of buurtfeest organiseert, dit spel zorgt gegarandeerd voor veel plezier en competitie. Het is gemakkelijk op te zetten en kan binnen enkele minuten worden gespeeld.

Waar wacht je nog op? Huur het Kat en Muis Spel vandaag nog en geniet van een dag vol plezier en uitdaging.

Inhuren of een optie plaatsen voor Kat en Muis spel?

Voor meer informatie over Kat en Muis spel kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Kat en Muis spel

Wil je Spelletjes inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Oud Hollandse Spellen om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 11431 mensen

Specificaties van Kat en Muis spel

  • Tijdsduur: 1 dag
  • Afmetingen: 60 x 40 x 30 cm (lxbxh)
  • Stroom: -
  • Vervoer: Personenauto

Boeking of een optie plaatsen voor Kat en Muis spel

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Kat en Muis spel kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.