Kat en Muis spel

Kat en Muis spel boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Spelletjes. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Kat en Muis spel.

  • 1 dag : € 20,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Snelheid en reactievermogen is bij dit Oud Hollandse Spel vereist!! Speel deze activiteit met zowel jong en oud publiek.

Kan jij het balletje vangen in het Kat en Muis spel?

De speler gaat naast het Kat en Muis Spel staan en houdt het bekertje ongeveer 15 cm boven het speeloppervlak. Een medespeler laat nu het balletje in de koker vallen. Nu moet de speler die met het bekertje naast het spel staat, proberen het balletje te vangen met het bekertje.

De puntentelling is als volgt:
Het vak waar de bal is gevangen, is tevens het aantal punten wat men gescoord heeft. Noteer aan het einde van uw beurt uw score.
 

Inhuren of een optie plaatsen voor Kat en Muis spel?

Voor meer informatie over Kat en Muis spel kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Kat en Muis spel

Deze act is bekeken door 10713 mensen

Specificaties van Kat en Muis spel

  • Tijdsduur: 1 dag
  • Afmetingen: 60 x 40 x 30 cm (lxbxh)
  • Stroom: -
  • Vervoer: Personenauto

Boeking of een optie plaatsen voor Kat en Muis spel

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Kat en Muis spel kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.