Hamertjesspel

Hamertjesspel boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Spelletjes. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Hamertjesspel.

  • 1 dag : € 20,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Dit leuke Oud Hollandse Hamertjesspel dient gespeeld te worden met 4 personen. Laat in het midden van het speelvak een knikkertje los. Met het hamertje verdedigt elke speler zijn 2 doelen en moet hij of zij proberen het knikkertje in 1 van de doelen van zijn tegenspelers te stoten.

Speel het Hamertjesspel!

Wanneer je het doel verdedigd of aanvalt, dient het hamertje onder de beugel te zijn. Telkens als het knikkertje in 1 van de doelen komt dient u de spijker een plaats te verzetten en verliest die speler dus een punt.

De puntentelling van het Hamertjesspel is als volgt:
Wanneer een speler 10 strafpunten heeft is het spel afgelopen en dient men het totaal van elke speler op te tellen en te noteren. Diegene met het meeste aantal punten heeft het Oud Hollandse Spel gewonnen.

10 strafpunten = 0 punten
9 strafpunten = 10 punten
8 strafpunten = 20 punten
7 strafpunten = 30 punten
6 strafpunten = 40 punten
5 strafpunten = 50 punten
4 strafpunten = 60 punten
3 strafpunten = 70 punten
2 strafpunten = 80 punten
1 strafpunten = 90 punten
0 strafpunten = 100 punten

Een top spel voor een leuke middag

Kortom, dit spel is een echte topper voor jong en oud en zal zorgen voor urenlang speelplezier. Huur het voor je volgende feestje of evenement en maak er een onvergetelijke dag van!

Inhuren of een optie plaatsen voor Hamertjesspel?

Voor meer informatie over Hamertjesspel kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Hamertjesspel

Deze act is bekeken door 12243 mensen

Specificaties van Hamertjesspel

  • Tijdsduur: 1 dag
  • Afmetingen: 87 x 87 cm
  • Stroom: -
  • Vervoer: Personenauto

Boeking of een optie plaatsen voor Hamertjesspel

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Hamertjesspel kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.