Hamertjesspel

Hamertjesspel boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Spelletjes. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Hamertjesspel.

  • 1 dag : € 20,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Dit leuke Oud Hollandse Hamertjesspel dient gespeeld te worden met 4 personen. Laat in het midden van het speelvak een knikkertje los. Met het hamertje verdedigt elke speler zijn 2 doelen en moet hij of zij proberen het knikkertje in 1 van de doelen van zijn tegenspelers te stoten.

Een top spel voor een leuke middag

Kortom, dit spel is een echte topper voor jong en oud en zal zorgen voor urenlang speelplezier. Huur het voor je volgende feestje of evenement en maak er een onvergetelijke dag van!

Spelregels:

Iedere speler neemt een hamertje in de hand om zijn doel te verdedigen.
Leg de knikker op het hoogste punt en deze rolt dan naar beneden.
Iedere speler probeert met zijn hamertje de knikker naar de andere speler toe te schuiven door middel van het hamertje die onder de staaldraad door bewogen moet worden. Degene bij wie de bal in het doel rolt, moet nummer 10 verzetten. Dan wordt de knikker weer in het spel gebracht.
Wie als eerste bij nul punten is, is de verliezer.

Inhuren of een optie plaatsen voor Hamertjesspel?

Voor meer informatie over Hamertjesspel kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Hamertjesspel

Wil je Spelletjes inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Oud Hollandse Spellen om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 12431 mensen

Specificaties van Hamertjesspel

  • Tijdsduur: 1 dag
  • Afmetingen: 87 x 87 cm
  • Stroom: -
  • Vervoer: Personenauto

Boeking of een optie plaatsen voor Hamertjesspel

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Hamertjesspel kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.