Bibberspiraal

Bibberspiraal boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Spelletjes. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Bibberspiraal.

  • 1 dag : € 20,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565
Hoe vast is jouw hand met het spelen van het bibberspiraal spel?

Het Bibberspiraal lijkt simpel, maar kan nog best lastig zijn.

Het ideale spel om te kijken wie als snelste, maar ook het veiligste de metalen ring aan de overkant kan brengen. Zonder teveel de zoemer af te laten gaan natuurlijk! Speel de bibberspiraal met zowel het jonge als oudere publiek.

Met een vaste hand win je het spel

Het Bibberspel is een echte klassieker onder de Oud Hollandse spellen en blijft tot op de dag van vandaag nog steeds een hit op feesten en evenementen. Het spel is niet alleen leuk om te spelen, maar het vereist ook concentratie en vaardigheid. Het Bibberspiraal bestaat uit een metalen frame in de vorm van een spiraal waar je een metalen ring doorheen moet navigeren zonder de spiraal aan te raken.

Spelregels:

Probeer in zo’n kort mogelijke tijd met de metalen ring aan de andere kant van het Oud Hollandse Bibberspiraal te komen. Onderweg kom je stukjes tape tegen die om de metalen beugel zijn geplakt. Deze stukjes mag je gebruiken om even te pauzeren en vervolgens weer door te gaan.
Mocht je met de metalen ring tegen de metalen beugel aankomen gaat er een zoemer af. Dit betekent dat je terug moet naar het laatste stukje tape wat je tegen bent gekomen, vanaf daar mag je het weer verder proberen. Je mag het 3 keer achter elkaar proberen.

Inhuren of een optie plaatsen voor Bibberspiraal?

Voor meer informatie over Bibberspiraal kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Bibberspiraal

Wil je Spelletjes inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Oud Hollandse Spellen om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 18891 mensen

Specificaties van Bibberspiraal

  • Tijdsduur: 1 dag
  • Afmetingen: 130 x 55 x 19 (lxhxd)
  • Stroom: 1 x 220 Volt / 16 amp.
  • Vervoer: Personenauto

Boeking of een optie plaatsen voor Bibberspiraal

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Bibberspiraal kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.