Bibberspiraal

Bibberspiraal boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Spelletjes. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Bibberspiraal.

  • 1 dag : € 20,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Hoe vast is jouw hand met het spelen van het bibberspiraal spel?

Het Bibberspiraal lijkt simpel, maar kan nog best lastig zijn.

Probeer in zo’n kort mogelijke tijd met de metalen ring aan de andere kant van het Oud Hollandse Bibberspiraal te komen. Onderweg kom je stukjes tape tegen die om de metalen beugel zijn geplakt. Deze stukjes mag je gebruiken om even te pauzeren en vervolgens weer door te gaan.
Mocht u met de metalen ring tegen de metalen beugel aankomen gaat er een zoemer af. Dit betekent dat u terug moet naar het laatste stukje tape wat u tegen bent gekomen, vanaf daar mag u het weer verder proberen. U mag het 3 keer achter elkaar proberen.

Inhuren of een optie plaatsen voor Bibberspiraal?

Voor meer informatie over Bibberspiraal kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Bibberspiraal

Deze act is bekeken door 17033 mensen

Specificaties van Bibberspiraal

  • Tijdsduur: 1 dag
  • Afmetingen: 130 x 55 x 19 (lxhxd)
  • Stroom: 1 x 220 Volt / 16 amp.
  • Vervoer: Personenauto

Boeking of een optie plaatsen voor Bibberspiraal

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Bibberspiraal kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.