Ringenspel

Ringenspel boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Spelletjes. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ringenspel.

  • 1 dag : € 20,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Het Ringenspel is een uitdagend spel dat vraagt om precisie en concentratie. Het is een spel dat iedereen kan spelen en daarom ideaal voor feestjes, evenementen of teambuilding activiteiten. De 6 ringen hebben elk een andere grootte. Het spel kan gespeeld worden op een grasveld, in een park of op een vlakke ondergrond.

Een echte klassieker onder de Oud Hollandse Spelen is het Ringenspel.

Het Ringenspel is een spannende activiteit waarbij u de ringen om de paaltjes heen moet gooien om zo punten te scoren. Het is niet alleen een kwestie van kracht, maar ook van nauwkeurigheid en behendigheid. Elke speler krijgt de kans om alle 6 de ringen te werpen en aan het einde van de beurt worden de punten opgeteld. Wie aan het einde van het spel de meeste punten heeft verzameld, wint het spel.

Heb jij een goede worp? test het met het Ringenspel

Dit Oud Hollandse Spel is geschikt voor alle leeftijden en kan zowel binnen als buiten gespeeld worden. Het is een geweldige manier om de hand-oog coördinatie en motorische vaardigheden te verbeteren. Bovendien is het een leuke en gezellige activiteit die voor veel plezier en vermaak zorgt. Het Ringenspel is een tijdloos spel dat altijd populair blijft en voor veel speelplezier zorgt.

Inhuren of een optie plaatsen voor Ringenspel?

Voor meer informatie over Ringenspel kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Ringenspel

Deze act is bekeken door 11805 mensen

Specificaties van Ringenspel

  • Tijdsduur: 1 dag
  • Afmetingen: 80 x 110 cm (bxh)
  • Stroom: -
  • Vervoer: Personenauto

Boeking of een optie plaatsen voor Ringenspel

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ringenspel kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.