Mannetjesspel

Mannetjesspel boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Spelletjes. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Mannetjesspel.

  • 1 dag : € 20,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Het Mannetjesspel is een leuk spel voor jong en oud waarbij behendigheid en precisie centraal staan. Het spel is eenvoudig te spelen, maar vergt wel de nodige oefening om de mannetjes in één keer omver te krijgen. Om te beginnen worden alle mannetjes naar voren gelegd en mag de speler in 5 keer proberen om zoveel mogelijk mannetjes weer rechtop te zetten.

Kan jij alle mannetjes rechtop zetten met het Mannetjesspel?

Het spel bestaat uit een ketting met een kogel eraan die slingerend de mannetjes moet raken om ze weer rechtop te krijgen. Elk mannetje heeft een bepaalde puntenwaarde die opgeteld wordt aan het einde van de beurt van de speler. Degene met het hoogst aantal punten is de winnaar. Het Mannetjesspel is een leuke activiteit voor op feestjes, evenementen en familiebijeenkomsten en zorgt voor een gezellige sfeer en competitieve strijd tussen de spelers.

Oefening baart kunst bij dit spel

Waar wacht je nog op? huur het mannetjesspel vandaag nog en geniet van een dag vol plezier en uitdaging!

 

Inhuren of een optie plaatsen voor Mannetjesspel?

Voor meer informatie over Mannetjesspel kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Mannetjesspel

Deze act is bekeken door 10965 mensen

Specificaties van Mannetjesspel

  • Tijdsduur: 1 dag
  • Afmetingen: 40 x 110 cm (bxh)
  • Stroom: -
  • Vervoer: Personenauto

Boeking of een optie plaatsen voor Mannetjesspel

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Mannetjesspel kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.