Stoppelspons

Stoppelspons boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Feestartikelen. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Stoppelspons.

  • Per stuk : € 1,95 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565
Bij ons kun je terecht voor diverse schmink artikelen
Ook deze stoppelspons is handig om je schmink materiaal uit te breiden.
 

Handige stoppelspons!

Het stoppelsponsje is een sponsje met een grove structuur en kunt u gebruiken om diverse grimeereffecten te creëren. Zo kun je bijvoorbeeld met dit stoppelsponsje heel makkelijk een stoppelbaard aanbrengen.
 
U kunt de stoppelspons meerdere malen gebruiken. Spoel hem na elk gebruik uit met de hand en was hem dan op minimaal 60° C in de wasmachine. Gebruik een waszakje of een kussensloop om de stoppelspons in de wasmachine te beschermenBestel de Stoppelspons bij JBFeestartikelen.nl

Inhuren of een optie plaatsen voor Stoppelspons?

Voor meer informatie over Stoppelspons kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Stoppelspons

Wil je Feestartikelen inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Schmink en benodigdheden om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 6643 mensen

Specificaties van Stoppelspons

  • Tijdsduur: Per stuk

Boeking of een optie plaatsen voor Stoppelspons

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Stoppelspons kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.