Mobiele Geluidsset

Mobiele Geluidsset boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Attractieverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Mobiele Geluidsset.

  • 1 dag : € 125,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565
Wil je ervoor zorgen dat het geluid op jouw feest of evenement tot in de puntjes verzorgd is? Huur dan de handige mobiele geluidsset van de Partyspecialist! Met deze geluidsset bereik je meer mensen met je geluid en zorg je voor een onvergetelijke audio-ervaring.

Geen feest zonder goed geluid!

Bij de Partyspecialist begrijpen we dat goed geluid essentieel is voor een geslaagd feest. Daarom bieden we een mobiele geluidsset aan die eenvoudig en snel op te bouwen is, zonder gedoe met bedrading. Met slechts één handomdraai is de geluidsset klaar voor gebruik, zodat je snel kunt genieten van kristalhelder geluid op jouw feestlocatie.

Deze mobiele geluidsset is geschikt voor events zoals: Karaoke, geluid voor een feest, of een presentatie.
 
Leuke event tip: Gebruik deze set bij een Songfestival Karaoke party!

Deze mobiele geluidsset bestaat uit:

  • Monitor (inclusief tape- en CDspeler)
  • Statief
  • Microfoon 2 stuks
  • Stroomkabel

Inhuren of een optie plaatsen voor Mobiele Geluidsset?

Voor meer informatie over Mobiele Geluidsset kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Mobiele Geluidsset

Wil je Feestartikelen inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Sint Feestartikelen om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 8621 mensen

Specificaties van Mobiele Geluidsset

  • Tijdsduur: 1 dag
  • Vervoer: Personenauto

Boeking of een optie plaatsen voor Mobiele Geluidsset

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Mobiele Geluidsset kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.