Warmte / Soep Ketel

Warmte / Soep Ketel boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Attractieverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Warmte / Soep Ketel.

  • 1 dag : € 17,50 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Handige warmte / soep ketel om toe te voegen aan je buffet tijdens je feest.

Maak de heerlijkste soep in deze soepketel!

Bij de Partyspecialist hebben we de perfecte oplossing voor het toevoegen van warme soepen en sauzen aan je buffet tijdens je feest of evenement - onze handige soepketel!

Onze soepketel is niet alleen perfect geschikt voor het maken van heerlijke soepen, maar ook voor het warmhouden van sauzen, hotdogs, saté en nog veel meer. De soepketel heeft een inhoud van 10 liter en is uitgerust met een roestvrijstalen binnenpan, scharnierend deksel, thermostaat en controlelampje. Dit betekent dat je ervoor kunt zorgen dat je voedsel op de juiste temperatuur blijft en altijd klaar is om te serveren aan je gasten.

Soep voor al je gasten

Kortom, als je op zoek bent naar een handige en praktische manier om warme soepen en sauzen aan je buffet toe te voegen tijdens je feest of evenement, dan is onze soepketel de perfecte keuze. Neem vandaag nog contact met ons op om te reserveren en maak je feest of evenement tot een groot succes!


Inhoud: 10 liter.

Inhuren of een optie plaatsen voor Warmte / Soep Ketel?

Voor meer informatie over Warmte / Soep Ketel kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Warmte / Soep Ketel

Wil je Attractieverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Party Artikelen om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 7641 mensen

Specificaties van Warmte / Soep Ketel

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Warmte / Soep Ketel

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Warmte / Soep Ketel kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.