Suikerspinmachine

Suikerspinmachine boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Attractieverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Suikerspinmachine.

  • 1 dag : € 105,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565
Iets wat het altijd goed doet op feestjes is een suikerspinmachine.
Of je gasten nu jong of oud zijn, iedereen is gek op zo'n dikke roze suikerspin.
De suikerspinnen geur ruik je al vanaf verre en trekt zeker liefhebbers aan.

Suikerspinmachine huren?

Wil je graag zelf suikerspinnen maken? Dat kan! Bij Partyspecialist kun je voor een gehele dag een professioneel suikerspinmachine huren. De machine huur je inclusief suikerspinsuiker en suikerspinstokjes,  goed voor 100 suikerspinnen. Wil je meer suikerspinnen maken? Bestel hier je extra grondstoffen voor suikerspinnen.

Handige informatie voor het gebruik van de suikerspinmachine

Bij de suikerspinmachine wordt een handleiding geleverd en is de machine makkelijk te bedienen. De machine dient op een tafel gezet te worden en op een vrije stroomgroep van 220 volt/16 ámphere aangesloten te worden.

Suikerspinmachine zelf afhalen en retour brengen

De suikermachine kun je zelf afhalen op Heinenoord. Deze bestaat uit de machine, geleverd in een fligtcase, de draaibak met grip-net en kap. Houd dus rekening met de ruimte in je auto om de materialen te kunnen vervoeren. Bij het retour brengen van de suikerspinmachine nemen wij deze graag weer schoon en droog in ontvangst.

Suikerspin machine bezorgen

Het is ook mogelijk om de suikerspinmachine te laten bezorgen, informeer gerust naar de mogelijkheden.

Suikerspinmachine huren in de buurt?

Suikerspinmachine huren in de buurt? Partyspecialist is de attractieverhuurder van de Hoeksche Waard en Zuid Holland. Je huurt voordelig een Suikerspinmachine in Goidschalxoord, Goudswaard, 's Gravendeel, Heinenoord, Klaaswaal, Maasdam, Mijnsheerenland, Mookhoek, Nieuw-Beijerland, Numansdorp, Oud-Beijerland, Piershil, Puttershoek, Strijen, Strijensas, Westmaas, Zuid-Beijerland en regio Rotterdam. Partyspecialist jouw partner in attractieverhuur.

 

Inhuren of een optie plaatsen voor Suikerspinmachine?

Voor meer informatie over Suikerspinmachine kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Suikerspinmachine

Wil je Attractieverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Smul Attracties om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 17063 mensen

Specificaties van Suikerspinmachine

  • Tijdsduur: 1 dag
  • Afmetingen: 80 x 80 x 70 cm
  • Gewicht: 20 kilo
  • Stroom: 1 x 220 Volt / 16 amp.
  • Vervoer: Personenauto

Boeking of een optie plaatsen voor Suikerspinmachine

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Suikerspinmachine kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.