Popcornmachine

Popcornmachine boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Attractieverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Popcornmachine.

  • 1 dag : € 105,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565
Iets wat het altijd goed doet op feestjes is een popcornmachine.
Of je gasten nu jong of oud zijn, iedereen is gek op popcorn. Helemaal wanneer deze vers gebakken wordt en je zelf een zakje verse warme, geurende popcorn kan scheppen.

popcornmachine huren?

Wil je graag zelf popcorn maken? Dat kan! Bij Partyspecialist kun je voor een gehele dag een professioneel popcornmachine huren.
De machine huur je inclusief popcornsuiker, popcornmais en popcornzakjes,  goed voor 100 zakjes popcorn. Wil je meer popcorn maken? Bestel hier je extra grondstoffen voor popcorn.

Handige informatie voor het gebruik van de popcornmachine

Bij de popcornmachine wordt een handleiding geleverd en is de machine makkelijk te bedienen. De machine dient op een tafel gezet te worden en op een vrije stroomgroep van 220 volt/16 ámphere aangesloten te worden.

Popcornmachine zelf afhalen en retour brengen

De popcornmachine kun je zelf afhalen op Heinenoord. Deze bestaat uit de machine met een afmeting van 69 x 51 x 37 cm. Houd dus rekening met de ruimte in je auto om de materialen te kunnen vervoeren. Bij het retour brengen van de popcornmachine nemen wij deze graag weer schoon en droog in ontvangst.

Popcorn machine laten bezorgen?

Het is ook mogelijk om de popcornmachine te laten bezorgen, informeer gerust naar de mogelijkheden.

Poprcornmachine huren in de buurt?

Popcornmachine huren in de buurt? Partyspecialist is de attractieverhuurder van de Hoeksche Waard en Zuid Holland. Je huurt voordelig een Popcornmachine in Goidschalxoord, Goudswaard, 's Gravendeel, Heinenoord, Klaaswaal, Maasdam, Mijnsheerenland, Mookhoek, Nieuw-Beijerland, Numansdorp, Oud-Beijerland, Piershil, Puttershoek, Strijen, Strijensas, Westmaas, Zuid-Beijerland en regio Rotterdam. Partyspecialist jouw partner in attractieverhuur.

 

Inhuren of een optie plaatsen voor Popcornmachine?

Voor meer informatie over Popcornmachine kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Popcornmachine

Wil je Attractieverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Smul Attracties om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 16892 mensen

Specificaties van Popcornmachine

  • Tijdsduur: 1 dag
  • Afmetingen: 69 x 51 x 37 cm
  • Gewicht: 20 kilo
  • Stroom: 1 x 220 Volt / 16 amp.
  • Vervoer: Personenauto

Boeking of een optie plaatsen voor Popcornmachine

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Popcornmachine kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.