Clown Bal Gooien

Clown Bal Gooien boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Spelletjes. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Clown Bal Gooien.

 • 1 dag : € 40,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Dit leuke en kleurrijke Clown Bal Gooien is niet alleen geschikt voor kinderfeestjes, maar kan ook zeker ingezet worden tijdens een buurtfeest of bedrijfsuitje. Het opblaasbare spel is makkelijk op te zetten en kan binnen 5 minuten speelklaar zijn.

Gooi de bal in de gaten met clown bal gooien

Het spel is simpel: gooi de zachte ballen door de gaten in de clown en scoor punten. Het lijkt makkelijker dan het is, want de gaten zijn niet allemaal even groot en staan op verschillende afstanden van elkaar. Het vereist dan ook precisie en concentratie om zoveel mogelijk punten te scoren. Het spel kan individueel of in teams gespeeld worden, waardoor het geschikt is voor verschillende groepsgroottes. Ook kunnen er verschillende moeilijkheidsgraden worden ingesteld door de afstand tussen de spelers en de clown aan te passen.

Kortom, dit spel is een echte topper voor jong en oud en zal zorgen voor urenlang speelplezier. Huur het voor je volgende feestje of evenement en maak er een onvergetelijke dag van!

Specificaties Clown Bal Gooien

 • Afmetingen: 2,2 x 1,6 x 2,0 meter. (lxbxh) 
 • Stroom: 1 x 220 volt / 16 ampère

Wanneer je het Clown Bal Gooien op komt halen bij ons bedrijf houdt dan rekening met het volgende:

 • Een auto waar je een pakket van ± 1 x 0,5 meter in kwijt kan.
 • Gewicht is 8 kilo

Een te gekke attractie voor kinderfeestjes en andere kinderevenementen

Eén spelletje te weinig?
Kijk dan eens naar de aanbieding met 4 opblaasbare kinderspelen.

Je zet dit opblaasbare spel super makkelijk op binnen 5 minuten.

Laat het Clown Bal Gooien bij jou op locatie bezorgen

Het is ook mogelijk het Bal Gooien bij jou op locatie te laten bezorgen. Hiervoor worden de volgende bezorgkosten gehanteerd.

 • Standaard bezorgkosten € 25,00 binnen de Hoeksche Waard en € 70,00 buiten de Hoeksche Waard. Plus € 0,50 per gereden km. 4x (brengen, terugrijden, ophalen, terugrijden)
 • Dag en tijdstip in overleg.

Inhuren of een optie plaatsen voor Clown Bal Gooien?

Voor meer informatie over Clown Bal Gooien kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Clown Bal Gooien

Wil je Spelletjes inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Opblaasbare Kinderspellen om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 13605 mensen

Specificaties van Clown Bal Gooien

 • Tijdsduur: 1 dag
 • Afmetingen: 2,2 x 1,6 x 2,0 meter. (lxbxh)
 • Gewicht: 8 kilo
 • Stroom: 1 x 220 Volt / 16 amp.
 • Vervoer: Personenauto

Boeking of een optie plaatsen voor Clown Bal Gooien

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Clown Bal Gooien kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.